Zijn de armbanden in maat verstelbaar?
Het grooste deel van onze armbanden collectie is op maat te verstellen door een verlengkettinkje of een schuifknoopje. Hierdoor passen onze sieraden altijd bij polsmaten van 15 t/m 19. De gemiddelde polsmaat voor een vrouw is 17. Onze armbanden pasen dus ook wanneer je een hele smalle pols hebt. 

Polsmaat opmeten
Een deel van onze collectie armbanden worden op maat voor je gemaakt. Bij je bestelling vragen we je om je polsmaat aan ons door te geven. Op de onderstaande foto is te zien hoe je het beste je polsmaat kan opmeten. Dit kan je doen met een meetlint, maar ook gewoon met een touwtje. Het touwtje kan je dan na het opmeten langs een liniaal leggen, waardoor je ook je polsmaat hebt. Meet je polsomtrek gewoon strak op maar niet knellend. De gemeten centimeters geef je aan ons door. Wij weten hoe de armband moet vallen dus tel er na het opmeten zelf geen centimeters meer bij op.Betaalmethode
Bij Lots of Pink kan je op twee manieren betalen. Met de betaalmethode IDEAL betaal je veilig en snel met je eigen bank. Je kan bij ons ook betalen door het factuurbedrag vooraf aan ons over te maken. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je dan een mailtje met de noodzakelijke gegevens voor de betaling. Zodra je betaling door ons ontvangen is, zullen we de bestelling zo snel mogelijk verzenden. Voor een snelle bezorging raden wij je aan om te kiezen voor de betaling via IDEAL. We zullen na ontvangst van je bestelling dan direct aan de slag gaan met het maken van je sieraad. 

Verzendkosten
Standaard verzenden we je bestelling via PostNL voor € 1,95 met brievenbuspost of per brievenbuspakket voor € 2,95. Bij elk artikel staat vermeld welke verzendkosten van toepassing zijn. Bestellingen boven de € 50,- worden door ons altijd gratis verzonden. 

Verzending
Je bestelling wordt door ons als een cadeautje en zorgvuldig door ons verpakt.  Hierdoor wordt de kans op beschadiging tot een minimum beperkt. Na de verzending van je bestelling ontvang je van ons per e-mail een verzendbevestiging. 

Levertijd
Wanneer wij je bestelling en betaling (op werkdagen) voor 12.00 uur ontvangen wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bij sieraden die op maat gemaakt worden kan er sprake zijn van een langere levetijd. Dit staat dan altijd aangegeven bij het product. Je bestelling wordt dan binnen 1 werkdag na de ontvangst van de betaling verzonden.

Retouren
Onze op maat gemaakte sieraden kunnen niet retour gestuurd worden. Mocht een artikel dat niet op maat gemaakt is niet bevallen, dan kan je dit binnen 14 dagen na de factuurdatum aan ons retour zenden. Een uitzondering hierop zijn onze oorbellen. Deze kunnen om hygienische reden niet geretourneerd worden.

Stuur voor de aanmelding van je retour een e-mail naar info@lotsofpink.nl. Vermeldt daarin welk artikel je retour wilt sturen, het factuurnummer en je naam. Wij zullen dan per e-mail een retourformulier naar je toesturen. Het artikel kan je vervolgens in de originele verpakking met het ingevulde retourformulier naar ons verzenden. Zowel de kosten als het risico van het retourzenden komen voor eigen rekening. Lots of Pink kan alleen artikelen retour nemen in de originele staat, die onbeschadigd en ongedragen zijn.

Na ontvangst van de retour zullen we het bedrag terug storten op de bankrekening welke is gebruikt bij de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

Garantie
Op alle sieraden van Lots of Pink geldt een garantietermijn van 1 maand, na de factuurdatum. De materialen waar we mee werken zijn van hoogwaardige kwaliteit en nikkelvrij. De gebruikte materialen zijn gemaakt van het edelmetaal 925 sterling zilver en van zilver plated metaal. Zilver plated houdt in dat er over het metaal een laagje zilver wordt gegoten. 

De garantie is niet van toepassing op:
- Natuurlijke slijtage of beschadiging, die optreedt door het dragen van het sieraad.
- Verkleuringen die zijn ontstaan door contact met water, parfum of andere cosmetica.
- Verkleuringen door de zuurgraad/PH waarde van de huid.
- Schade aan het sieraad doordat het sieraad gevallen is.
- Defecten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van het sieraad.

Help mijn sieraad is onverhoopt kapot gegaan binnen de garantie periode? Alle items worden met de hand door ons gemaakt en ieder knoopje is uniek. Wij maken je sieraad graag weer voor je. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven. 

Onderhoudstips
We adviseren om de sieraden niet in contact te laten komen met water, cremes, parfums en andere cosmetica. Doe je sieraden ook pas om nadat je klaar bent met je beautyritueel. Je kan je sieraden het beste opbergen op een donkere en droge plek, zodat ze niet verkleuren door de zon en minder mooi kunnen worden door vocht. Onze sieraden van 925 sterling zilver hebben een E-coating. Dit houdt in dat er een laagje over de zilveren sieraden zit die ervoor zorgt dat je sieraad minder snel donker wordt. Is je sieraard toch donker geworden dan kun je het oppoetsen met een zilverpoetsdoek. 

Giftcard
Onze giftcard kun je eenmalig gebruiken. Wanneer je een giftcard wilt verzilveren dien je in een keer een bestelling te plaatsen ter hoogte van het bedrag dat op de giftcard staat. De unieke code die op de giftcard staat kun je invoeren in het veld van de winkelwagen. Natuurlijk kun je ook meer bestellen dan het bedrag dat op je giftcard staat. Het verschil kun je dan via een ideal betaling voldoen. 

Vragen
Heb je een vraag dan kan je contact met ons opnemen via het contact formulier (zie in de balk hieronder menu, contact), een mailtje sturen naar www.info@lotsofpink.nl of een bericht sturen via onze facebook pagina.